Thermoformede produkter til medico. Merværdi til din supply chain. Og dit produkt

Thermoformede plastemner fra HN Group kan tilføre værdi til medicovirksomheder på en flere forskellige områder. Som mangeårig leverandør til branchen har vi bl.a. udviklet kvalitetsløsninger til

  • emballager (æskeindsatse, foldeblister mv.)
  • transportbakker til intern/ekstern transport
  • produktionsflow med Pick & Place-robotter

Vores plastspecialister har stor indsigt i de særlige udfordringer, der ofte gælder for medico, fx i forhold til kvalitetsstyring, egenkontrol og sporbarhed. Vi deltager derfor gerne i kundeprojekter på et tidligt stadie, hvor vi kan bidrage med viden og sparring til R&D, indkøb, produktion og marketing efter ønske.


Vores rådgivning kan fx omhandle

  • plasttyper
  • design
  • produktegenskaber
  • fremstillingsmetode

Transportløsninger til medicoproduktion

Hos HN Group har vi mange års erfaring med at udvikle og fremstille thermoformede transportbakker til intern/ekstern transport og til produktionslinjer med Pick & Place-robotter.

Løsningerne tilpasses altid kundens specifikke behov, så de lever op til alle krav i forhold til produktfiksering, stabelegenskaber, holdbarhed etc.

Læs mere om thermoformede transportbakker.

Æskeindsatse og andre emballageløsninger

På vores 5 højteknologiske produktionslinjer i thermoformafdelingen fremstiller vi forskellige emballageløsninger til nogle af verdens førende medicinalvirksomheder. Vi leverer bl.a. æskeindsatse, displayemballager og foldeblister.

Også på dette område er vores specialister klar med knowhow, erfaring og værdiskabende sparring i forhold til materialer, design, kvalitet, egenskaber mv.

Læs mere om thermoformede emballageløsninger.

Vil du vide mere om de mange muligheder med thermoformede plastprodukter til medicinalbranchen, er du velkommen til at kontakte os.