Plast åbner nye muligheder i fødevareindustrien

Som en af landets førende plastproducenter har HN Group leveret både viden, værktøjer, prototyper og færdige produkter til et utal af små og store virksomheder i den danske fødevareindustri.

Vores løsninger omfatter en lang række emballageprodukter, fx thermoformede foliebakker til konfekturebranchen. Desuden får stadig flere producenter af maskiner til fødevareindustrien øjnene op for, at produktudviklingen inden for plastgranulater har gjort det både muligt og rentabelt at erstatte forskellige metalelementer med tilsvarende elementer i sprøjtestøbt plast.

Vores erfaring og viden på fødevareområdet indbefatter bl.a. grundige test af migration fra forskellige plastmaterialer; enten totalmigration eller migration af udvalgte stoffer.

For en af vores kunder, Sanovo Foods A/S, har vi eksempelvis bidraget til, at de efter en to år lang proces fik en godkendelse hos de amerikanske fødevaremyndigheder til at opstille virksomhedens første produktionsanlæg i USA.

Glad smiley

HN Group har fået tildelt Fødevarestyrelsens Glade smiley. Vi er således godkendt til at fremstille produkter med direkte fødevarekontakt.

Kontakt os, hvis du har en konkret udfordring eller vil høre, hvordan vi kan skabe nye konkurrencefordele for din fødevarevirksomhed.