Perfektion og merværdi til energisektoren

Plast spiller en hovedrolle i utallige produkter og komponenter inden for energirelaterede brancher. Det gælder for eksempel gas, vand, vind, sol og hele den øvrige green tech-industri.

Hos HN Group har vi gennem årene opbygget en værdifuld indsigt i mange af disse virksomheders særlige udfordringer og muligheder. Vi har eksempelvis den nødvendige knowhow, når det handler om komplekse plastmaterialer, der skal i kontakt med vand. Ligesom vi har stor ekspertise inden for plastprodukter til bl.a. gasmåling og reguleringsteknik.

Plast er ikke bare plast

Som kunde hos HN Group har du adgang til vores værdifulde og altid opdaterede viden om plasttyper. Innovationen på det område sker i et utrolig højt tempo, og der opstår derfor hele tiden nye muligheder for at skabe konkurrencefordele og merværdi. Både i forhold til egenskaber, kvalitet, miljø og virksomhedens samlede ROI.

Egen værktøjsafdeling

En vigtig fordel ved at samarbejde med HN Group er vores inhouse værktøjsafdeling. Den giver os mulighed for at operere hurtigere og mere fleksibelt end de fleste, fx når der skal udvikles og testes prototyper.

Læs mere om vores kompetencer inden for sprøjtestøbte og thermoformede plastprodukter til energisektoren.