Plast til begejstring i industrien

HN Group er den foretrukne partner for kvalitetsbevidste industrivirksomheder, når det handler om at udvikle og fremstille sprøjtestøbte og thermoformede plastemner.

Vores kunder kommer fra en lang række brancher som elektronik, hi-fi, biler, energi, medico, fødevarer og legetøj. Produkter, udfordringer og krav er derfor vidt forskellige fra kunde til kunde.

Til gengæld er vores mål altid det samme: At skabe forbedringer, tilføre værdi og øge kundens konkurrenceevne gennem den bedste og mest kreative brug af plast.

Hvad gør HN Group til en unik leverandør?

Det ligger dybt i vores DNA at være proaktive, løsningsorienterede og i konstant bevægelse sammen med vores kunder. Det afspejler sig bl.a. ved en udpræget fleksibilitet og en kompromisløs vilje til at løse enhver kundeopgave – uanset hvor kompleks eller umulig den måtte forekomme ved første øjekast.

Indrømmet, den indstilling har gennem årene givet os nogle knubs. Men den har samtidig gjort os stærke og resulteret i, at vi i dag har en unik viden og erfaring på mange områder, bl.a. når det handler om at indstøbe andre materialer i plast i ét samlet produktionsflow.

Hertil kommer, at vores leanoptimerede produktionssetup og vores ISO-certificerede kvalitetsstyringssystem sikrer vores kunder en ensartet høj kvalitet.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi gennem årene har skabt mærkbare konkurrencefordele for industrielle kunder. Og hvordan vi kan gøre det samme for dig.