Vi har huset fuldt af avanceret teknologi. Og folkene til at betjene den

Hos HN Group tror vi på, at nøglen til succes ligger i at have det optimale miks af mennesker og maskiner. Derfor har vi også altid investeret kraftigt i såvel uddannelse som ny teknologi med det synlige resultat, at vi i dag har nogle af branchens dygtige plastspecialister og desuden råder over en højteknologiske maskinpark.

Sprøjtestøbning

I vores sprøjtestøberi sørger hele 52 robotautomatiserede produktionsceller for, at vi hurtigt og fleksibelt kan installere de nødvendige værktøjer og igangsætte en effektiv produktion.

I 6 af vores celler har vi tillige udviklet teknologien til også at omfatte inline indstøbning af fx metalbøsninger og andre ”fremmede” materialer i plastemnerne.

Thermoformning

Vores afdeling for thermoformning omfatter 5 produktionslinjer, hvoraf de 4 er fuldautomatiske.

Værktøjsafdeling

HN Group har egen værktøjsafdeling med 12 specialister, der både er værktøjsmagere og værktøjskonstruktører. Dertil har vi yderligere 3 værktøjsmagere i vores klargøringsafdeling.

Værktøjsafdelingen råder over 20 forskellige værktøjsmaskiner, og vi kan derfor designe og fremstille kvalitetsværktøjer til en hvilken som helst sprøjtestøbe- eller thermoformningsopgave. Vi kan desuden levere specialudviklede stanseværktøjer til inline stansning af metaldele, der skal indstøbes i plastkomponenter. Alt sammen i samme produktionsproces.

Lean

Produktionen hos HN Group er leanoptimeret.