Sprøjtestøbning til medicoprodukter. Perfektion i hvert eneste led af processen

HN Group har leveret sprøjtestøbte plastløsninger til en lang række virksomheder i medicinalindustrien, heraf flere af de største. Vi har derfor indgående kendskab til nogle af de særlige udfordringer, producenterne står over for, fx i forhold til kvalitetsstyring og sporbarhed.

Vores mangeårige erfaring betyder samtidig, at vi ud over at fremstille de færdige produkter eller delkomponenter kan bidrage til værdikæden på flere niveauer:

  • Rådgivning om materialer (plasttyper)
  • Design, form og funktion
  • Design og konstruktion af støbeværktøjer

Innovation i plast

Intens forskning inden for plastgranulater og de tilhørende egenskaber har gennem de seneste år åbnet helt nye blå oceaner for innovative producenter; både når det gælder design, finish, funktion, holdbarhed, hygiejne og kvalitet.

Hos HN Group er vores erfarne plastspecialister altid klar til at bidrage med viden, råd og værdiskabende sparring. Og vi går gerne ind i et nyt kundeprojekt i en tidlig fase for at sparre med R&D, indkøb, produktion og marketing gennem hele processen.

Hurtige prototyper

Som et vigtigt element i medicovirksomhedernes løbende produktudvikling og innovation er der ofte brug for at kunne teste nye produkter eller komponenter af – og helst i en fart. Her bidrager HN Group gerne med rapid prototyping, hvor vores inhouse værktøjsafdeling meget hurtigt kan designe og konstruere et prototypeværktøj.

Efterfølgende monterer vi værktøjet i en af vores 52 robotautomatiserede produktionsceller og fremstiller den ønskede prototype, eventuelt med test af forskellige plasttyper.

Læs mere om rapid prototyping.

Egen værktøjsafdeling

Med 12 erfarne værktøjsmagere under eget tag kan du få designet og konstrueret enhver form for støbeværktøjer hos HN Group – også til de mere udfordrende opgaver.

Når vi indkører nye værktøjer, leverer vi dokumentation efter individuelle kundeønsker, fx:

  • Design of Experiments (DOE)
  • Outcome Questionaries (OQ)
  • Performance Qualification (PQ)
  • Production Part Approval Process (PPAP)
  • First Article Inspection (FAI)

Du kan også få fremstillet prøveværktøjer og prototypeværktøjer.

Læs mere om HN Groups inhouse værktøjsafdeling.

Vil du vide mere om vores store knowhow og produktionstekniske ekspertise inden for sprøjtestøbte plastkomponenter til medico, er du meget velkommen til at kontakte os.