Sprøjtestøbning. Perfektion fra idé til færdigt produkt

Uanset hvilken sprøjtestøbt plastkomponent du skal bruge, er vi klar til at løse opgaven på en af vores 50+ højteknologiske sprøjtestøbemaskiner.

Vores mangeårige erfaring, vores dybe knowhow, vores veluddannede medarbejdere, vores inhouse værktøjsafdeling, vores leanoptimerede produktionssetup og ikke mindst vores stærke vilje til at løse selv den mest krævende udfordring er din garanti for et perfekt resultat i højeste kvalitet. Hver gang.

Vi deler gerne vores store viden om plast

Har du behov for rådgivning eller sparring om fx materialevalg, fremstillingsmetode, efterbehandling, støbeværktøjer, design, funktion eller andet, er vi altid klar til at sætte os sammen med de relevante medarbejdere i din virksomhed. Og ofte har vi allerede i de tidligste faser af et kundeprojekt tilført synlig værdi og sikret, at produkt og produktion bevæger sig i den optimale retning helt fra start.

Simpelt? Avanceret? Vi dækker hele spektret

HN Group dækker alle produktionsbehov, fx

  • high volume serieproduktion
  • low volume produktion med kortest mulig time to market
  • prototyper
  • nulserier
  • prøveværktøjer
  • efterbehandling af de støbte emner

Ud over at producere enkeltkomponenter i små og store ordrestørrelser har vi den nødvendige ekspertise til at løse mere krævende opgaver, fx

Plast er ikke bare plast

Mange virksomheder har gennem de seneste år fået øjnene op for de nærmest uendelige muligheder med plast – også som en økonomisk fordelagtig erstatning for komponenter eller færdige produkter, der tidligere blev fremstillet i fx metal.

Innovationen skyldes i høj grad, at der hele tiden udvikles og forædles plasttyper med nye og værdiskabende egenskaber.

Hos HN Group får du kompetent rådgivning om materialevalg – og vores højteknologiske sprøjtestøbemaskiner klarer naturligvis alle plasttyper fra simpel PEHD til mere avancerede typer som fx PEEK med carbon-fyldstof.