Thermoformede emballageløsninger. Godkendt til direkte fødevarekontakt

HN Group har mange års erfaring med at udvikle og fremstille thermoformede foliebakker og andre thermoformede emballagetyper til fødevareindustrien.

Vores effektive rengøringsprocedurer, råvarehåndtering, egenkontrol og mærkning betyder, at vi siden 2005 har produceret med Fødevarestyrelsens Glade smiley. Du kan således trygt lade HN Group fremstille thermoformede produkter, der skal i direkte kontakt med fødevarer, og hvor der derfor stilles særlige krav til fx migration.

Indsatse til konfektureæsker mv.

Foruden foliebakker til eksempelvis fersk kød leverer vi en lang række andre thermoformede produkter til fødevarebranchen, herunder kundetilpassede æskeindsatse og specialdesignede bakker til konfektureemballager.

Rådgivning og kundetilpassede designs

Vores erfarne specialister rådgiver gerne om folietyper, design og kvalitet. Med inhouse konstruktion er vi desuden i stand til at udvikle dit design, så det er skræddersyet til din virksomheds behov på alle parametre. Det gælder eksempelvis farve, design (herunder præg), godstykkelse, svejesegenskaber for topfolie og stabelegenskaber.

Vil du vide mere om de mange muligheder med thermoformede plastprodukter til fødevarebranchen, er du velkommen til at kontakte os.