Sprøjtestøbte løsninger til fødevareindustrien. Plast til forbedring. Også på bundlinjen

Sprøjtestøbte plastemner finder i stadig stigende grad deres berettigelse i fødevareindustrien. Og vel at mærke en berettigelse, der handler om både økonomi og produktionsoptimering. Den konstante udvikling inden for plastgranulater og egenskaber i de færdige komponenter betyder nemlig, at en lang række metalkomponenter i maskiner til fødevareindustrien med fordel kan erstattes af tilsvarende komponenter i plast.

Hos HN Group er vi stolte af at være underleverandør til mange kendte producenter af udstyr til fødevarebranchen. I de fleste tilfælde handler valget af HN Group om vores unikke kombination af erfaring, knowhow og kompetencer, når det gælder de helt specielle krav, der stilles til produkter og produktionsudstyr med fødevarekontakt.

Vi laver eksempelvis migrationstests og andre nødvendige foranstaltninger, så vores kunder kan få de relevante godkendelser af deres produkter. Da Sanovo Foods A/S eksempelvis planlagde at etablere produktion i USA, bidrog vi med vigtig sparring i den to år lange proces, der til sidst resulterede i en godkendelse fra USDA (den amerikanske fødevarestyrelse) til at opstille det første produktionsanlæg.

Værdiskabende sparring

Du er altid velkommen til at kontakte os , hvis du har en maskine eller et andet produkt, hvor du overvejer at lade plastkomponenter erstatte et andet materiale. Vores plastspecialister og værktøjsmagere bidrager gerne med knowhow, best practise og kreative idéer.

Læs også om vores effektive og ISO-certificerede kvalitetsstyring.