Thermoformede plastløsninger til energisektoren. Formet til perfektion i hver en detalje

Thermoformede plastelementer kan indgå på mange niveauer i energirelaterede produkter. Der produktudvikles løbende på folietyper med nye egenskaber, og mulighederne for at opfylde specifikke behov er derfor nærmest uendelige.

Hos HN Group producerer vi thermoformede elementer til mange forskellige formål, eksempelvis diverse afskærmninger til convertere i solcelleindustrien.

Forbedret produktionsflow

En af vores spidskompetencer er udvikling og fremstilling af thermoformede transportbakker til intern og ekstern transport af produkter og delkomponenter i et produktionsflow.

I takt med den stigende automatisering tilfører transportbakkerne afgørende værdi, fordi de ud over at beskytte komponenter under transport sikrer, at hver eneste delkomponent er placeret millimeterpræcist. Dermed undgås kostbare driftstop i robotautomatiserede produktionslinjer.

Rådgivning og kundetilpassede designs

Vores erfarne specialister er altid klar til at rådgive om folietyper, form, funktion og produktionsoptimering. Samtidig hjælper vi gerne med at designe og konstruere det thermoformede produkt, der løser din virksomheds behov individuelt – og helt perfekt.

Vil du vide mere om de mange muligheder med thermoformede plastemner til energisektoren, er du velkommen til at kontakte os.