Kvalitet på fuld tid !

Mød vores kvalitetschef – Ronni Kamp

Vores kvalitetsafdelingen møder et markant stigende behov for dokumentation af vores kvalitet. Primært båret af kundekrav på både produkt og dokumentations relaterede opgaver. Vi oplever et stigende behov for at dokumentere i forbindelse med udviklingsforløb samt den efterfølgende produktion.
HN Group A/S har besluttet at vores mangeårige kollega Ronni Kamp, der har stor erfaring fra vores kunde- og produktionsforhold, fremover skal bruge hele sin arbejdsdag på kvalitet og dokumentation, som kvalitetschef hos HN Group A/S.


”Vi skal være én af de forreste i vores branche - vi skal højne vores produktkvalitet, og derved fortsat at være i stand til at levere på et højere niveau til vores kunder” udtaler Ronni Kamp, og fortsætter:
”En stor del af vores kunder er styret af ISO systemer og certifikater – dog er et ISO certifikat jo blot et stykke papir hvis ikke det leves i hverdagen – hos HN Group A/S er disse roller dybt implementeret hos os alle. I et forsøg på at skabe et forspring til kundernes krav og behov, har vi hos HN Group A/S netop opstartet et kvalitets- og udviklingsforløb af vores medarbejdere, der skal sikre at vi kan træffe selvstændige og dokumenterede beslutninger i vores arbejde – et forløb jeg forventer mig meget af”,
tilføjer Ronni Kamp.

Privat er Ronni Kamp er bosiddende i Grindsted med hans familie.

HN Group A/S beskæftiger 70 mennesker og leverer sprøjtestøbte og thermoformede plastemner til industrien i Danmark og resten af Europa. Kunderne er repræsenteret i mange forskellige brancher, fx medico, fødevarer, legetøj, elektronik, hi-fi, biler, vindmøller, solceller samt gas- og vandteknik.

Ronni Kamp kan kontaktes på Tlf. +45 40 70 01 53 | rk(at)hngroup.dk

Tilbage