HN Group stellt auf der Empack Messe in Hannover 2016 aus

Besuchen Sie den Stand HN Groups F57 Halle 13 und sehen Sie eine Auswahl von spezialangepasste Verpackungslösungen und Transportschalen, die den Aufgaben sowohl in die interne Prozesskette als auch im Einzelhandel lösen.

HN Group skaber løsninger og produkter i sprøjtestøbt og thermoformet plast. Vi sætter kundernes behov og udfordringer i centrum – og kender kun ét resultat: Perfektion.

Besøg HN Groups stand F57 i hal 13 og se vort udvalg af specialtilpassede forpakningsløsninger og transportbakker, som løser opgaverne i såvel den interne proceskæde som i detailleddet.

Empack kommer til at overtage det oprindelige forpakningsområde sammen med Label&Print. Det bliver således første gang at det innovative inden for forpakningsteknologien kommer til at optræde som et ”show-in-show” koncept på CeMAT messen. Messen kommer til at løbe af stablen hvert andet år og er den førende markedsplads indenfor intralogistik. CeMAT kan tælle 1.022 udstillere fra 43 forskellige lande og dækker en udstillingsflade på hele 120.000 m². Empack bliver at finde i hal 13.

Hvad nytter det med det mest fantastiske produkt med en tiltalende og funktionel indpakning hvis lageret og den interne logistik ikke fungerer? Det er logistikken der bringer forpakningen i omløb. Transportforpakning, mellemlagring og intralogisticale processer kan man ikke være foruden.

Zurück